Fijjugg!
Esz ety naty bozzorgany! Ja ez nem az a levél.
Sz'al egészen idájig gálya hegyek voltak kora hajnaltól (még alig pitymallott mikor keltem) kezdvést. Ellenberger reggel egészen különleges élményben volt részem.
Mit gondoltok mit láttam? Eelmondom, mer ugyis csak költői kérdés volt. Piszkos Fred barátom mesélte, hogy nagy írók ilyent is szoktak tenni az irománnyaikba.
Szóval láttam egy 740 GL gépjárművet, szép diplomatakék színben. Először hátulról. Kicsit gyanús volt, és mivel Oya bácsi nem kifejezetten a lassan, megfontolt haladásáról híres ezért aztán megtekintettem oldalról, majd a visszapillantó tükörből is.
Aztán bevártam. Ugyanis csak utólag durrant eszembe, hogy igen érdekes volt, tekintve direkte is az ajtók számát. Nem csak első kettő, meg hátsó kettő hanem direkte középső kettő is volt rajta és volt vagy olyan gosszú, mint egy fél villamos.
Szegény sofőr meg először nem tudta, mitől esett ki a szemem...
Repülőnap meg nagyon rulez volt. Annak ellenére, hogy Fargo megetetett, hogy majd jön und találkozunk aszt nézünk együtt jóféle gépmadarakat aszt mégse jött el, meg leégett a képem, meg 400Huf volt egy sültkolbász 1 szelet kenyérrel, meg 240 egy pohár dréher jó volt. Kifejezetten. Szombaton hatalmasat derültem, amikor bejelentették a Drakkenre, hogy "a Volvo ekkor-és-ekkor kezdte mag a gyártását", holott Saab az istenadta, dehát ugye úgy hasonlítanak ezek a svéd autógyárak egymásra mint egyik tojás a zsömlére.
Nnnna... Viszonthallásra.
Oya
Fargo
Gyógyíttatod már az autódat, hogy tuggyak jól zingetni vele jövő héten? :-)