granit ,Nt es comodore na+a tobbieknek is !
Ez a kulfoldonelok szavazasa az itteni Tv-bol mukodo dolog ,--ugy latom .
Az persze mar kerdes ,hogy ebbol mi is sul ki .
Nt azzal is egyetertek ,hogy a kint dolgozo az attol meg 100%-os honi ,es valszinu gyakrabban jar haza ,es tobbet erez a sajat boren .
Aki anno akarmikor ment el es igy-ugy eli meg a gyokereit (magyarsagat ),mert ugye altalaban egy sem mondott le allampolgarsagarol .Az + ,hogy felvette az adott orszaget egy dolog .
Ergo ,pl. az en parom is mamar "ingazo -magyar ",es ,ha a (mondjuk )kovetkezo otthonlete alatt kivaltja a szemelyiet es rendelkezik egy allando lakascimmel ,MAR szavazhatna is mindenszajtepes es undambundam nelkul .
En + csupan par eve elek itt mindenfele szavazassal rendelkezo kellekkel ,De nem erzem ,hogy lenne alternativa ,azaz kire szavaznom .
Iden ugyan gondoltam effelekre a koztarsasag-elnoki megmozgatta a fantaziam .
Nem vagyok feminista ,de David Ibolyat boldogan tamogattam volna ,mert tisztelem es elegge jo valasztasnak bizonyulna szvsz .
Aztan elgondolkodtam ,hogy mit nyerne es vesztene vele a hon .Nem vallanank vele szegyent ,es ez is beleferne az un. "jo kompromisszum" kategoriaba ,
DE vesztenenk egy igazsagaert mindenkor kiallo es donteseit vallalo Igazsagugy Minisztert ,ami azert valahol megiscsak szukseges jo !