Törölt nick Creative Commons License 2024.04.14 0 4 4870

A javunkat akarták, nem adtuk. :D Korábban kellett vón felkeljenek a butuska fideszes önkormányzati képviselők, hogy a mi eszünkön túljárjanak...

Miért lenne ezért személyes ellenszenvem? Most nem keresünk ugyan annyit, mint a legjobb éveinkben Mo-n, de azért a felét lazán, kevesebb munkával és sokkal nyugodtabban, kiszámítható környezetben és megbecsülten. Inkább hálás vagyok én a fideszes excimborának az "ajánlatáért" meg az önkormányzati korrupcióért, ami miatt a B-tervünk is meghiúsult. Ha belegondolok, milyen lett volna ott élni az elmúlt 10-12 évben, lehet, hogy írok is nekik mindjárt egy köszönő levelet. :_D

A diagramodról minden lényeges infó hiányzik, szóval nem tudni mit ábrázol. Még az sem világos, hogy egyáltalán Magyarországét tetted-e be. :)

Gyanítom, hogy a GDP-hez lesz köze vagy ilyesmi (a 2019-es visszaesésből). Itt meg nyilván hiányzik az "elmútt nyócév", mert olyan táblázatot nyuszi vagy betenni, ahol 1999-től 2022-ig mutatnak mindent. Ez is a propaganda szokása, csak lusta vagyok megkeresni a tévéműsor aka valóság mémet.

Ugyanakkor megkérdezném, hogy te nem látod azt, amit én? Nevezetesen, hogy bár 2020-ban sikerült eladni a 2019-ben bennragadt exportcikkek egy részét, és jól megugrott az oszlop, de 2021-ben már megint a 2013-as szint alatt volt az oszlop, hibahatáron belül a 2014-eshez. Mi folyik ott Gyöngyösön?

A másik érdekesség, hogy hiányzik a viszonyítási alap is, mi volt a 100%, amihez képest csak 70-80%-ot hoz az adott vállalkozás/ország/csillámfaszláma/vatevör?? ;P

Tessék, ezt a Copilot rajzolta neked az instrukcióim alapján az említett (frappánsabb) mém helyett:

Előzmény: Lelkis Béla (4866)