zsurmi Creative Commons License 2000.05.22 0 0 479
Én is kint voltam a sci-fi napon, először életemben, tele reménnyel de egy kicsit csalódtam... Igaz, hogy a javát nem láttam, de úgy vélem, hogy amíg a 12-13 évesek jelentik a sci-fi tömegbázisát Magyarországon (lehet köpködni, de nekem most úgy tűnt),

Ezen nagyon csodálkozom. Most meglepően sok gyerek volt, es volt egy fogyatekos csapat is. De vedd figyelembe, hogy vizsgaidőszak (érettségi) van. És a múltkorihoz képest kevesebben jöttek el.

>dolgon, azok melóznak vagy a hétvégi telken bütykölnek. Nézzetek meg egy német vagy egy ami összejövetelt: ott nem átallnak a 40 évesek is göncökbe bújni, és nem szégyenkeznek

Nos az egyik legidősebb klubtagunk Hirsch Gábor alakítota Khales szerepét, s mivel a jelmeze elég jó volt (volt parókája, ami elrejtette a gyenge minőségű forhead-et), emberek közé is "lehetett küldeni". A többi még jelmezünk nem elég jó. Márpedig nem égetjük magunkat, ócska cuccokban! Nyugaton könnyű, lehet venni mindent ami kell!

Könnyű kritizálni, inkább segíts valamiben! Ne csak tanácsokat osztogass, ötletünk van elég!

Előzmény: weirdo (478)