RAF2 Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2636
sziasztok

lore: kösz a felvilágositást és bocs ha megbántottalak nicked félreirásával.
nincs itt szó nemecsek effektusról sem,csak a shift billentyü elhalálózásáról a klaviatúrámon.

fargó:ha érdekel pont tegnap olvastam az új volvo test centerrel egy hosszabb cikket,ha érdekel leforditom

templár: nevem eredete: royal army airforce röviditése,a 2 azért van ott mert az 1 foglalt volt már.
a raf nick a II.vh iránti érdeklödésemböl fakad.

7végén kikocsikáztam a legközelebbi volvóhoz körbe nézni a gyerekkel,no meg az új V70-esre
is kiváncsi voltam.volt nekik egy t5 full extrás demo,nem is volt foglalt fél órára megkaptam.
közeli autópályán meg is húzattam mit mondjak,aki ebben az autóban hibát talál a ne üljön autóba
,járjon biciklevel vagy gyalog vagy amivel akar.belül teljesen az s80-ra emlékeztetett,a legnagyobb audik,bmw-k,
mercedesek mellett semmiképpen se kell szégyenkeznie,ráadásul azok sokkal drágábbak a volvohoz képest.

volt egy másik volvo ami nagyon imponált,talán mégjobban mint a t4,az átdolgozott s/v 40.a közép
kategóriás autók közül szerintem a legjobban sikerült autó,föleg ha a mitsubishitöl kölcsönzött 1.8-as
gdi motorral van felszerelve.nagyon kényelmes a vezetöülése,minden kapcsolót egyböl meg lehet találni,
logikusan végig gondolt minden benne.szinte egyböl otthon érzi az ember magát benne,legalábbis velem
igy volt.az v/s 70/80-as inkább egy luxuscirkálóra emlékeztet,mig a 40-es otthonosan berendezett,
kényelmes yachtra.
elhoztam egy rakás brosúrát,a fiam már le is nyúlt egyet hogy kirakja a szobája falára.
jó dolog a volvótól hogy a régebbi évjáratú kocsijaikról is kiadtak egy tájékoztatót hogy milyen
modellévben milyen változtatások,újdonságok jöttek ki,milyen felszerelési csomagokat
lehetett megrendelni hozzájuk.másoknál még nem láttam ilyet,nagyon használható ha használt kocsiban
spekulál az ember.