Béla! Azt hiszem, hogy te nem nagyon tudod, hogy ki vagyok. És ez most nem amolyan Cosa Nostra-i maffiás fenyegetés. Nem vagyok sem troll, de még buta sem. És igenis, velem lehet, és szoktak is objektív alapon tárgyalni. Megjártam a (viszonylag) nagypolitikát is.
A vitapartner lenézését pedig eléggé ostoba emberi tulajdonságnak tartom. Márpedig te messziről is jól láthatóan ezt teszed. Ezzel nyomban el ki is vívsz nálam egy nem túl előkelő helyet.
Neked van egy meggyőződésed és nekem is van egy. És akár tetszik, akár nem, a mérlegen azonos súlyúak.
Amit pedig a "nettó hazugságokról" írsz, hát drága barátom, igyekszem nem hazudni. Legfeljebb tévesek az információim, amik alapján kialakítom a véleményem. De itt máris visszaugrohatunk pár sort.
Figyelmedbe ajánlanám, azt a tényt mely szerint azt, hogy ki számít elmebetegnek, csupán az dönti el, kik vannak nagyobb számban.
Amint a jelenleg elmebetegnek kikiáltott réteg kerül többségbe, a "normálisok" kerülnek zártosztályra. Akár tetszik, akár nem.
Az pedig, hogy te 24 éve vagy a fórumon nem érdem, hanem állapot. Tisztelet nem azért jár(na).