Lelkis Béla Creative Commons License 2024.04.12 -3 0 4728

Azt írod, gondolkodás nélkül mentél feleségeddel a privát ellátásba. Nos, szerencsés a feleséged és te is, hogy anyagilag megtehetitek. De nagyon sok honfitársunk, aki fizetéstől fizetésig él, nem teheti meg.

1. Szerencsések ők is. Mert 1 hely az állami ellátásban ezzel felszabadult, hiszen nem oda mentünk.

2. Gyakorlatilag mindenki megteheti anyagilag, egy ilyen vizsgálat 1 heti cigaretta adag. Aki dohányzik, az azonnal fogja be a pofáját TB ügyben.

3. Anyagilag azért tehetem meg, mert ha elbaszom az időt azzal, hogy görcsölünk az állami határidőkkel, több jövedelem esik ki emiatt mint a magán praxis díja. Amiből persze adózok, amin keresztül megint csak az jár jobban, aki 100%-ban az államira van szorulva.

olvasva a hozzászólásaidat, értelmes (ámbár az empátiát teljesen nélkülöző) embernek tartalak.

100% instant tévedésben vagy.

Az, hogy itt a fórumon hogy kommunikálok egy Hümérrel vagy egy Zsúrbanshee-val az teljesen irreleváns, ez a kommunikáció realista, mások cinikusnak hívnák. Az, hogy a szalmabábozásukba, a "liberális vitakultúrába", a pikszizmus csapdáiba nem megyek bele, az csak a 25 év itteni rutinomnak köszönhető. 3 másodperc alatt tudnám az orrukra húzni a kétszínűségüket, az alantasságukat és azt tudják, és azt is tudják, hogy tudom, hogy tudják és azt is, hogy tudják, hogy tudom, hogy tudják. Szóval mindenki teszi a dolgát, ők kóstolgatnak engem, én meg néha a gyűrűsizmos részt tálalom nekik eme célokra.:-) Igen, ordenáré dög is tudok lenni, mert hát miért pont csak a véremet szívják, amikor erre más remek testrészeim is vannak? Én vagyok itt a topikban nekik a sok családban előforduló gusztustalan nagybácsi, akitől visonganak a gyerekek is, az anyukák is, de mindegyik sorbanáll a mocskos poénokért mert azért élvezik is, valljuk be.

Van neked arról információd, hogy mennyi ma Magyarországon az átlagnyugdíj? Nos, ha ebből még TB-t is vonnának, akkor azoknak a nyugdíjasoknak már nem lenne szükségük a társadalombiztosításra, ugyanis éhenhalnának.

Nettó hazugság az egész, finomabban szólva demagógia és csúsztatás. 2 oldalt írhatnék róla, de nem teszem, mert utána el sem olvasná egyikőtök sem, hanem átugraná és verné ugyanúgy a hazugság habját mint eddig. Ez a pikszizmus, a mestertrollkodás, ezért nem tárgyal veletek tényszerű, objektív alapon senki sem, és ezért nyavalyogtok, hogy itt nincs objektív alapokon nyugvó vitakultúra. Ezt már 24 éve lejátszottuk itt a fórumon és ti, balosok hittétek magatokat ettől győztesnek, de valójában az egész ország bukott vele.

Szóval, a szófordulatoddal élve, akkor lesz mindenkinek azonnalra ultrahang, ha nem lopják el az erre szánt pénzt

Szintén hazugság. A számok mást mutatnak.

Előzmény: In Lak'ech (4689)