evok Creative Commons License 2000.05.22 0 0 288
Jelentem, az en tevem meg mukodik. Ma kiderult, hogy Sylvester Stallone hirtelen magahoz szolitotta Veronat, ezert hagyta el hamarabb a hazat. Mindketten jatszanak a keszulendo filmben, Stallone talan a rendezo is (?), mintha ugy vettem volna ki. Verona tenyleg jol nezett ki felkeles utan, leszamitva a kis karikakat a szeme alatt, dehat reggel fel hetig John-nal csevereszett. Ezzel szemben Verena a slampossag mintakepe: rongyos, gyurott ruhak, kocos es altalaban zsiros haj, szurke fogak... meg amit a kedves nezo nem lat. Sem a stilusaval, sem az egyenisegevel nem lopta be magat a szivembe. Valami baratja pedig van, legalabbis a bekoltozeskor nagyon integetett valami fiunak a publikumban. Nekem is tetszett ez a spontan BB-TV-Show, Andrea jatszott mar egyszer rogton az elejen moderatort, mar akkor feltunt a tehetsege. Gondolom nemcsak nekem. En is ugy josolom, hogy fogjuk meg ot a TV-ben viszontlatni, es nem mint egykori BB-lakot. Apropo jut eszembe: holnap, akarom mondani ma a Call-TV-ben (rtl 2) Manuela (is) moderal. Az adas reggel 10-kor kezdodik.
Előzmény: Leonora (286)