búvár-halász Creative Commons License 2024.04.10 0 4 4565

Nekem most már is ki kell üvöltenem magamból, hogy mocskos valamilyen desz. Én már 14 éve ugattam erről, hogy nekem mennyire fáj alkotmányjogilag és társadalomszervezésileg az, ami itt folyik, erre nincsenek szaval. Ki kell üvöltenem magamból, amit mondtam. Ezt szerintem  Opi nem tűri hosszú távon, és állandóan ezen rugózva, amit megértek, bár Opival bennünk valamiféle közös, hogy amikor én vagyok ennyire elszállva, akkor igyekszem normális lenni újabban., és párbeszédképes. mert megértjük egymást, és még a seggét sem nyalom, és ő is eszméletlenül toleráns velem szemben, mert megérti az én fixációimat. Nem fog törölni-.talán-, mert végtelenül korrekt az ilyen kényes témákban velem szemben  és ha kiismert valakit, akit ismer egy ideje a fórrumról, és néha dúvad. de alapvetően normás,gondolkodó, akkor tudja, hogy az egy fórumszinten normás ember, csak erősen túlfűtött., és potencionálisan maligános, de őszinte a saját olvasatában, valóságában. 

Asszem, ez határfeszegető volt, full extrásan,, de ebben én nagymester voltam  a magam szintjén mindig is. Ha kiveszitek, a ti dolgotok, ha kitiltotok, a ti dolgotok és elfogadom, én ennél őszintébben nem tudok jelenleg küzdős-normálisan visszafogottam megnyilatkozni erről. Jé éjt:)