Sárga18 Creative Commons License 2024.04.08 -6 9 19000

Sajnos ez a kupa elment!Pedig ez lehetett volna az első reális elvárás,nem a bl továbbjutás!Ez lett volna az az élmény legtöbbünknek amit vártunk,amit személyesen átélhettünk volna!Sok sima meccs után egy kupadöntős ünneplés,csak úgy mint tavaly!Számomra ez nagy csalódás!

A sport ilyen,ez is benne van az élet megy tovább!

Egy kicsit a stáb a játékosok is elgondolkodhatnak most,hogy nem ezt érdemeltük volna,hogy durcáskodnak a percek miatt,hisztiznek,hanem felszántják a pályát a félprofi Szeged ellen!

Én itt is le iz zártam!Viszont innéttől sokkal többet várok edzőktől,játékosoktól!Ha vki nem áll be a sorba,vagy fejben máshol van,ültesse ki az edző a pad végére és játszon az a 6-7 aki mindent megtesz a csapatért a klubbért!

Imádom a Konakovot,de nálam a maradásához bajnoki cím kell!Ez el is várható ettől a kerettől és az egyébként szép alapszakasz eredményünk után.

Minden meccsen maximális akarást,koncentrációt várok el!Ha vki nem úgy teljesít ne kapja meg a perceit!Lesz 9-15 meccsünk,(remélem max 11–12)ezt 7-8 ember 30 perc felett is bőven hozni tudja már!3 edzőnk is van már(…),remélem sikerül ezt megoldaniuk!

Jövőről!

Elfáradt itt már sok kapcsolat,koncepció…szélyi változások is kellenek!Nálam légiós nem kérdés,hogy egy sem marad,max Tiby,ha akar maradni és nem nagyon sok pénzért!(most sem olcso).Őt is imádom,de lehet neki is jót tenne a váltás!

Magyarokról.Tudjuk,hogy kiknek van szerződése Perl,Keller (két alappillér nálam) Pongó,Tanoh,ők négyen egy jó alap lehetnek,ha Marci és Andris is akar maradni és még többet tenni jövőre,mert ők a bl-hez édes kevesek.Benkét megtartanám ha akar maradni ő nagyon jó játékos,de erre a szezonjára eddig nem nagyon lehet büszke és külföldhöz ez édes kevés!

Állítólag jön egy magyar magasember,(nem nehéz kitalálni ki az,nincs sok használható)

viszont így se a Krivinek,se a Benenek nincs helye nalam.Őket is imádom de bl ben használhatatlanok,magyar szinten sem volt egyiknek sem egy extra meccse se az évek alatt (nekem is fáj ezt kimondani de ez van)

4 légiós (3 szinesbőrű,atletikus,dinamiku,egy exjugo esetleg)4 légiós,5 magyar akiket írtam,és ennyi!10-11-12-ik játékosnak meg a Verraszto,Takács Sövegjartó,Hansen vagy bárki….9 ember minőségben bőven elég!Bl-hez úgyis kevés lesz ez is,felesleges hiú ábrándokat kelteni,ahhoz hogy biztosan továbblépjünk dupla ennyi pénz kellene!Magyar bajnoksághoz meg amiket írtam bőven elég lehet!Ja és Tanoh,Pongo,Keller,center légiós,új magyar magas max 20 per mint most…és a 3 légiósnak perlnek és ha Benke maradna meglenne a közel 30 perce!(Benke maradása esetén sajnos nálam Tanoh,vagy Pongo sem biztos hogy elférne.)Sorry

Nálam jövőre 4 minőségi légiós ( egyik hierarchiában egy szinten Zolival,vagy feljebb) és 3 minőségi magyar két kiegészítő magyarral és a fiatalok!(minőségi mérce nálam nem az hogy válogatott vagy nem,hanem,hogy képes e meccset eldönteni vagy sem…

Légiósok drágák lesznek,de a mostaniak sem olcsók…

Tudom sok mindenkinek nem fog tetszeni az írásom de ez van így gondolom,ez egy jó irány lehetne egy dinamikusabb,gyorsabb csapatra és talán anyagilag is beleférhetne ha 2-3 helyet fiatal kana a 12-es keretből.

Hajrá Falco!Küzdelmet szeretnék látni,vérben forgó szemeket már szombaton és nem vihoraszó,reklamáló játékosokat,durcás kislányokat!!!

Egyet már elbuktunk!A másik esélyt nagyon nem kellene!!