Törölt nick Creative Commons License 2024.04.08 -2 2 4411

Nem is voltál te igazi fideszes! :D

Csak konzervatív, azzal meg nincs semmi baj. Egyébként a fideszességgel se volt sokáig baj, amíg túszul nem ejtették az országot. Anyám is fideszes, sose volt ez probléma köztünk. Ezerszer leírtam, hogy az a jó választási végeredmény, ahol én is elmondhatom, amit akarok meg más is elmondhatja, amit akar. Akár a mihazánkos vagy az MKP-s is, és az aktuális kormányzat igyekszik úgy kormányozni, hogy minél kevesebb embert rövidítsen meg és minél több állampolgár legyen elégedett a hétköznapjaiban azzal, ahogy a dolgok mennek. Ha ilyenek a pártok, akkor édesmindegy, hogy éppen CDU vagy SPD-koalició van, és négyévente korrigálható, hogy az alkalmatlanokat megbüntessék a szavazók. A baj ott kezdődik, amikor egy fideszes meg akarja mondani, hogy ki miről írhat a fórumon vagy kormánypárti biztatásra dehumanizálja az ellenzéki szavazókat (libkányozás). Az már ugyanis nem a politikáról szól, és a népirtások kezdődnek így.

Egyébként azon kéne elgondolkodni, hogy Bélát, és pláne kibét miért triggerelte ennyire, hogy azt írtam: ne vegyük készpénznek, hogy pszichopata Magyar Péter (úgy is mint Orbán kihívója)...

Előzmény: In Lak'ech (4406)