Ha a közeledben lennék, most jól megráználak, hogy ébredj már fel. :)
Mi a túróra óvatoskodsz még mindig? Ha bármennyire is megkarcolja a fennálló mocsok rendszert, már kötelességünk melléállni. Mit veszíthetsz?
Ma olvastam Újhelyi nyilatkozatát, abból idéznék:
"Az a rossz hírem van az ellenzéki oldal minden jelenlegi csillagának, hogy nem tudunk mi lenni, akik pusztító tűzként ezt a rendszert elsodorjuk. De, ha féltékenységből, politikai számításból akadályozzuk azt, hogy a tömegek valakit megemeljenek - és nem egy embert, hanem egy jelenséget -, akkor óriási hibát követünk el."
Erre jöttem rá én is (igazi ellenzéki kurvaként :), ami csak annyit jelent, hogy csapódtam egyik párttól a másikig, amiben némi reményt láttam), hogy egy esélyt adni kell MPnek is, mert az eddigi jelöltjeim csúfosan leszerepeltek, csak tapicskolnak a langymelegben, amit a rájuk adott szavazataink biztosítottak nekik.
Figyu, minap láttam egy műsort a 21 éves MP-vel, hát igazi geciköcsög fideszes volt már akkor is, de egyet nem vitattam el tőle, nem szerettem volna ellenfelemnek, rémísztően gátlástalanul nyomult.
Ha megnézem Orbán színeváltozásait, ahogy a fiatalkori "térdre, csuhások"-tól eljutott a mostani ájtatos manóig, akkor megengedem, hogy MP is fordulhatott 180 fokot.
És a politikai vehemenciája mindkettejüknek megmaradt, szóval nem esélytelen az összecsapás, immáron ellenkező térfélről.
És hát én nem látok másik ludasmatyi-jelöltet nagyítóval sem, így aztán mit veszíthetek. :)
Délután ott a helyem a Kossuth téren.
Ha csak egy lufi lesz az egész megint, akkor is nyugodt lesz a lelkiismeretem, hogy amit tudtam, megtettem, nem otthon kétkedtem, sopánkodtam a fotelben, aktív részese voltam egy újabb próbálkozásnak a rendszer lebontására/megrendítésére/megkarcolására.