Maskor is figyeltem mar utazas kozben, hogy a csuklos Van Hoolok nemelyiken engedelyezos uzemmodban mennyire eszetlenul hamar vissza akar csukodni az ajto (es sokszor el is indul befele). Ma is epp' ezen gondolkoztam, amikor a kovetkezo megalloban jott is a konfliktus es az odamondogatas (a vezeto nem tudom, hogy eszlelte-e egyaltalan, mert annyira nem volt hangos a dolog).
Tokjo lenne, ha ennyi ido utan megtanulnank vegre, hogy hogy kell kezelni ezt a mukodtetesi modot (utasok es jv-k egyarant). Ilyen, teljesen megoldhato apro hulyesegek miatt is hergelodnek egymasnak az emberek, mintha nem lenne amugy is mindenki idegbeteg.
Ha te vagy a BKV: oldd meg, hogy ne ket masodperc utan csukodjon vissza az ajto, plane ugy, hogy kishijan tenyleg kette is vagja a folyamatosan fol- es leszallokat (amugy is tudjuk, hogy ennel tobb ido se eleg szokszor, hogy megmozduljon a kozonseg).
Ha a vezeto vagy: ertek en mindent, csinaltam is jo sokaig, de vedd mar eszre, hogy babakocsival plusz masik gyerekkel probalkoznak, ne keresd a bajt.
Tudok rendszamot mondani, ha erdekel valakit, de nem csak egy ilyen van.