Na jo, megesett a szivem rajtad, nem kinozlak tovabb, csupan nem szeretem a temahoz nem kapcsolodo nyilvanos kivancsiskodast.
1./ :-o :-O :-o = ich war`s nicht
2./ Kulfoldon kezdtem el nezni az adast, jelenleg itthon vagyok, de mar nem sokaig, a veget valszeg latni sem fogom.
Ugyhogy ha fiu vagy, akkor add meg legyszi a tel.szamod, s majd beszamolsz. ;-))
3./ Szamomra is John viselkedese a legerthetetlenebb, s ennek egyertelmuen Verona az oka. Hogy ez most mi, gozom sincs. Ellenszenv? Dobbenet? Vonzalom? Csodalat? Holnap mar okosabbak leszunk, de en ez utobbira gyanakszom. Latnod kellett volna, hogy amikor Verona atoltozott a vacsorahoz (passzos pink felso), John majd fel falta a szemeivel. Hat igen, lassan 3 honapja bent van, s gondolom o sincs fabol... Verona meg ketseg kivul jo no.
4./ A haz lakoi nem tudtak Verona erkezesererol, es nem is kertek, hogy bekoltozzon, ha jol tudom. Vasarnap pedig a hazbol rogton a repterre megy, Los Angeles-be repul filmforgatasra.
Szoritok, hogy holnapra megjavuljon a teved, egyebkent meg vasarnap mindig osszefoglaljak a het legfontosabb torteneseit.