lore Creative Commons License 2000.05.19 0 0 2534
Na jöjjenek időm hiányában elmaradt reakcióim:

TRIZNYÁK,
épp most nézegetem a műved itthon, modemesen, hangkártyásan. Az anyag méretes, a net lassú szal pereg a pénz, fogy az idő.
A robotos pojjénod nem illik volvo-gyárra. Láttam erről cikket, egész sok emberanyag dolgozik arrafelé és sokan hímtag nélküli egyedek...

A.GY.,
nicked eredete? Nehogy aszond, hogy csak sör mellett, mert azt már Bka eljáccotta!
A 40-essel mi volt még a gond? Ha a kedves ismerőseid nagyra nőttek akkor a helykínálat lehet még a gond. A külfödön a jó utakhoz szokott embernek télleg baromira ráz az M7 meg hasonló szintű utak, ez nem a 40 hibája, nekem bejön a futóműve.
A POLAR feliratot én is láttam már egy 945-ösön, ez egy külföldön alkalmazott felszereltségi szint, vagy talán a kombi jele. 855-ös volt?

Zarquon,
nicked szintén homályos, ha public akkor osztd meg. Több infót is írhatcc az autódró!

Bolas,
nos igen tanulni, tanulni, tanulni ahogy szellemi példaképed is mondta!
Nem verexem a volvo renoméjáért, aki nem érez rá, az nem is értheti. Valszeg én is a talikon mélyítettem el az eddig csak külsőségeken alapuló vonzalmamat a márka iránt, hiszen beülve egy régebbibe, felfedezni a hagyománytiszteletet... nem folytatom, nem kell az embernek aszinni, hogy gondolatait meg kő osztani.

Macsek,
mi az a 007? Tippem az azért van: a Macska nick már regisztráltatva vagyon, ezért egy számmal akartad megkülönböztetni, dehát milyen prosztó a macska2 nick, tehát bevetettél egy olyan számot, mely hömpölygősebb asszociációs folyamot indít meg a Templarhoz hasonló gondolkodó lények agyában. Bingo??
S80 vagy C70? Te mint topikunk hölgyemény-frakciójának oszlopos tagja kérdezed ezt, vagy hímnemű társadnak/kollegádnak keresel valami roncsot? Szal ha repizni akarsz a dellás ügyfeleknek + víkendezni és nyaralni is kényelmesen akarsz a kölkökkel akkor az S80 a válasz. Ha nőket akarsz felcsípni, netán pasikat akkor pedig a C70!

joyride,
lehet, hogy félreértetted mert én több életszagú paraméter miatt még nem rendelxem kifejlett gyermek egyedekkel. Bár épp ma beszéltünk fargoval erről: viszek egy pár millió kis (nagyon kicsi) kölköt a talira én is. :-)) Szal leghamarabb jövőre (nemcsak a biológiai kritériumok miatt, hanem fogantatásügyileg is) lesz kislore, de két-három év múlva szinte biztos. Persze ha addig fargo le nem beszél... :-))

Templar,
csak nem valami izgi repcsi vizsga? Aszonta az Ausweis-et kiállító nagyhatalmú főnök, hogy Templar fijjam utánozd csak a Bessenyeit fél óráig ezzel az AN-2-ssel és akkor meghosszabítom?
Megvilágozodott lennél? Hmmm... bebizonyítsam az ellenkezőjét? :-)))

lore aki még mindig volvos, topikos és okos
ps: fargos kiemelés és TRIZNYÁKos aláírás rulez!