paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.19 0 0 948
drága libling!
még csak közepesen sikerült átgondolnom a dolgot, de egyfelől biztosíthatlak! nem a név számít....(a méret annál inkább ;) )
ami eriket illeti őt korántsem sorolnám a homo sapiens sapiensek közé, bár feltételezem, jó pár egyed büszkélkedhet ebből a fajből alacsonyabb intelligenciahányaddal az én kedvenc erikemnél...
erikre kitérve, a faját nem nagyon tudom meghatározni, de adok róla személyleírást, hátha valakinek sikerül....
erik:
kicsi, szőrös, néhol sárga, néhol narancssárga, nagy a hasa, és idótán vigyorog (tátott szájjal), néha pedig "dallamos" zenére rázza az ennivalóan cuki kis buksiját :). van neki egy sráca, ő már inkább hss. sajnos vele nem rendelkezem, pedig szívesen tenném. csak azt tudom, hogy élére vasalt farmerban és ingujjban nyomul a sztrádán, és néha az én erikemet is magával viszi. ha jól tudom a rendőrség is kőrözi...

remélem most már teljesen nyilvánvaló erikkel való kapcsolatom (az a ritka eset áll fent tehát, hogy mi pusztán csak barátok vagyunk.)

ami a gyermeknemzést illeti, azon még egyszer át kell rágnom magam, hogy felfogjam, mit is írtál :).

csókollak drágám (bár tudom, hogy most más elfoglaltságod van....)
a te kedves, szerető paulinád (éppoly forróvérű és tökéletes)

Előzmény: Libertine (947)