Igen, és sajnos erősebb tény a másik gyalázása, arról való hazudozás, mint valami jót tenni a közért, hangosabban is "szól", nagyjából maradandóvá válik.
"a baloldal inkább feminin*, a jobb pedig maszkulin." - ez egy érdekes gondolat, tetszik. :)
"a feminin igazságérzet is beszabadult a politikába" -nemcsak a balos eszmékkel, hanem az egyre több női politikussal.
Én nem tudok igazán olyan női politikust mondani (külföldről sem), akikre felnéznék, tisztelném.
nováková nagysasszonyra azóta haragszom, amióta kijelentette évekkel ezelőtt, hogy milyen jó, hogy nem tanár, és amikor egyszer
Karácsonykor ablakot pucolt, majd este és éjszaka még kötögetett és posztolta.
Elmegy a francba, nekem munka mellett erre nem volt időm és nekem egy politikusnő ne flancoljon, hogy ablakot pucol, meg kötöget "munka"
mellett Karácsonykor, és juttatja eszembe, hogy az én ablakom "piszkos" és még nem is kötöttem egy sálat sem, mert azt sem tudom, hogy
hol áll a fejem, vagyis sokkal rosszabb háziasszony vagyok, mint ő.
A többi dolgáról, utazásairól már felesleges is beszélni.
Érzékenység, empátia, mindenki felé (nemcsak nők felé), puhaság, ebben lehetne több egy női politikus. Egyik sem ilyen. Kemények, törtetők, agresszívek.