iLane Creative Commons License 2000.05.19 0 0 1721
Arról már írtam, hogy miért nem lehet előre megírni, hogy egy hónap múlva mi lesz a mellékleten. Még a tervezett tartalom is sokat módosul.

Ertem, de akkor miert nem lehetett volna a jovo haviba tenni a mellekletet? Illetve mostmar mindegy, hanem forditva kellett volna: eloszor megszervezni, ossszegyujteni az anyagokat es utana meghirdetni. OK, igy nem lenne annyira naprakesz az anyag, de ez legyen a legnagyobb problema.

A masik dolog a megrendeles modja. En pl. emailt irtam supertzarnak es az is jo volt. Esetleg ha irjatok, hogy eleg egy email tobben kuldtek volna, mert a postara jaras tenyleg iszonyu macera...
Aztan itt jon be a web oldal (ami nincs) pedig ilyesmire (is) milyen jo lenne. A MatavNet tarifa kifogas csak felig allja meg a helyet, rengeteg free oldalra lehetne kitenni (nem kereskedelmi celu) MHH oldalt, ahol legalabb infok meg alapveto szolgaltatasok elerhetoek lennenek. Es segitseget tenyleg sokan felajanlottak...

Es ha mar mp3 meg Index, meg internet meg CD melleklet meg terjesztesi problemak, akkor nem lehetne, hogy a melleklet anyagat mp3-ban feltenni a net-re? Erre nem lehet engedelyt szerezni? Becsszo meg fizetnek is a letoltesert es akkor ugyanott lenne a dolog, mint a kazettas terjesztes (marmint jogilag) csak eppen nekem sokkal jobb.
Nos, reakciok?

Előzmény: supertzar (1703)