Sandellt megvédeném, mert lehet, hogy itt kapott sok játékpercet, de éles, nagy téttel bíró meccset, mikor utoljára?
Fabregas:éppen tegnap olvasgattam vissza a Fabregas cikkeket, amikor 2022 ben megjelentek a tudósítások, hogy ideigazol.
Hát, ott is megemlítették, hogy a Barca nem tudta megadni megadni azt összeget neki, mint a Veszprém.
Lehet érzelmi dolgokra hivatkozni, hogy ki hogyan érzi magát valahol, milyen a vezetői környezet, vagy más egyéb, de bizony van anyagi rész is.
De nyilván, ha egy klub olyan csomagot rak le, ami jobb, mint mondjuk a Barcáé, akkor az nem hátrány.
Személyes véleményem az, hogy ezért a játékosért el kell menni a falig, ameddig csak képes a klub.
Rosta Miki szokta mondani, hogy Fabregas jelenleg a világ legjobb játékosa a szemében, mert 3-as védőként is világklasszis, ugyanúgy mint támadásban.
Ha eljön az idő, akkor én Draganért is minden erőforrást mozgosítanék.
Mérkőzés:Azt nem kell magyarázni, ha valaki így lelépi a Szegedet az otthonában.
Tartottam a meccstől, de teljesen feleslegesen.
Annyit mégis megjegyeznék, hogy a támadójáték a mezőny top 3-jában van, egy mindennel felszerelt arzenallal, ami szerintem egy jobb védekezéssel mindenre elég lehetne a szezon végén.
Viszont láttuk a másik arcát is már a csapatnak.
Összességében szép volt ez és talán nyugodtan előre is tekinthetünk az Aalborgra.
Remélem nem kiabáltam el.