búvár-halász Creative Commons License 2024.03.25 0 2 3428

Engem egyébként Vakegérnek hívtak az engem ismerő rallys barátaim és versenyzőtársaim, volt, hogy az autóra is felírtuk. Mert ugye egy ilyen diagnosztizált térlátás-zavarral rendelkező, rendkívül  szétszórt, izgulós, műszaki analfabéta pilóta nem sok volt. Ennek ellenére van olyan fotó, felvétel, hogy 2 cm-re megyek el a szalagkorláttól, de ez csak amiatt sikerült, hogy én a rajtokban önkívülléti állapotba helyeztem magam, és még légzéstechnikákat is kellett gyakorolnom, hogy idővel valamelyest visszanyugodjak. Nyilván nem alkottunk maradandót (anyagi okok is szerepet játszottak ebben), bár az utolsó navigátorom sokáig emlegette, hogy- mivel a versenyek előtti éjszaka aludni sem tudtam- egyszer éjjel 3-kor rám nyitott a fürdőszobában és éppen Heideggert olvastam, és neki ez élete legszürreálisabb rallys élménye volt. Fiatalon nagy kezem volt, ahogy minden évben minimum 40-50 újoncnak, de sajnos abban a korban, amikor igazán ment, anyagilag nem bírtam tovább finanszírozni. Viszont akkoriban őskamikáze és elmebeteg voltam ezen a téren, tehát lehet, hogy beledöglöttem volna, ha nincs benne 8 év szünet. Bocs a sok rallys storyért, akiket ez untat.

Előzmény: búvár-halász (3425)