0010011 Creative Commons License 2024.03.25 0 0 367

Csősztök

Én nem reménykedem válaszban lévén 20 éve nem írt senki ide de a sztorit leírom.

Én szintén lassan 20 éve buszfan vagyok, már kiskoromtól.Sikerült megszeretnem ezt a dolgot, ami azóta is kitart.Bar voltak zökkenők benne.

Jelentettem már fel buszt a közlekedési hatóságnál (CKC 818, ikarus 280)mert műszaki vizsga nélkül, kvázi hamisan tette meg kilométereiz.A rendszáma is hamis volt , hisz lekérdezések szerint nem adtak ki ilyen rendszámot.Én gyakorta utaztam azzal a verdával, és borzalmasan le volt lakva,űszakilag és amúgy is szét volt rohadva, esve.Bőven áépte az engedett rozsda határt.(Mondjuk sok más kocsi is)ez amúgy 1985 v.1986 os busz volt.

Jól példázza hogy ritkán van ellenőrzés.2015 Ben is forgalomban volt az autóbusz 30 évesen. Bár volt hogy évekig nem jart.A társaág úgy is le akarta állitani már, de én adtam meg a kezdőlökést mégpedig azzal hogy szóltam neki hogy nézzék meg a kocsit, több másikkal együtt.Igy is lett, másnap már le foglalták.A cég szerintem sok büntit kapott, ami nem hiányzott nekik, hisz a 30 éves busz is mutatta hogy nem.allnak túl fényesen.

Szerepelt az aktámban hogy elvitt a sofőr egy előtte nem megbeszélt körre vagy 10 utassal együtt, ki tudja hova hiszen nem emlékszem rá.Nem rendes járat volt

, amúgy az is évek óta kivont busz volt, de az hagyján, lehet mi nem láttuk.azóta meg a sofőrt nem látjuk.Biztos lett következménye hogy kvázi elrabolt minket.Mi nem jelentettük fel mert bulinak tartottuk.De valaki megtette ezek szerint.Ma is álmodom ezekkel.

Dunat lehetne rekeszteni ilyen sztrorikkal nyilván de ez is elég egy olyan topicba ami  20 éve kihasználatlan.Rengezeg ilyen topicba írtam már ,ami hosszú ideje inaktív.