hello40 Creative Commons License 2024.03.20 0 0 3111

Ezt a nótát nem ismerem, a megállapításával viszont egyetértek: minden valahogy alakul előbb vagy utóbb - ámbár nagyon nem mindegy, hogy a számunkra optimális állapottól számítva mennyi idő múlva...

Az élet produkál érdekes fordulatokat: mikor legutóbb ott voltam, az a pénztáros csaj, aki közölte,, hogy csak online vásárolható jegy,  adott egy telefonszámot, amit felhívtam. A hölggyel a beszélgetésünk kezdetben olyan volt, mint az az Örkény egyperces, ami a strandkölcsönzőnél zajlik - aztán kiderítettük: ez, amit ők árulnak, Csányi Sándor estjére szól, én viszont Csányi Vilmos könyvbemutatójára akarok jegyet venni!

Mikor ezt szerencsésen sikerült tisztáznom, akkor jött az a 2.0-ás sztori, hogy csak személyesen vehetek jegyet! :-((

Ezt most nem bíztam a jószerencsére: átszerveztem a napi tenni- és mennivalóimat, elmentem szombatra a jegyet megvenni.

Közben azért még tegnap este írtam a titkárságuknak, megtudakolva, hogy ez a jegy előrendelés megszüntetés vezetői döntés volt-e, vagy a pénztárosok saját ötlete, mert piszkosul eldőlt bennem a borjú ettől a közléstől.

Ők még nem ismernek erről az oldalamról: utánajárok, próbálom kideríteni a szememet csípő ügyek mögöttesét!

Válasz még nem érkezett rá.

Előzmény: Csimpolya (3110)