Törölt nick Creative Commons License 2000.05.18 0 0 1677
hi supertzar

nos, amit elmondasz, az mint szép és jó, de azért valld be őszintén: masszív mentegetőzés.

mert nézzük csak sorjában:

1. mintha hónapokkal ezelőtt szó lett volna vmi mhh honlapról. helyzet azóta? semmi. hányan ajánlottunk föl tárhelyet, segítséget? sokan. közben nézd meg a hedbenga honlapját, a neten is lehet válogatni az új cd-k közül, nem kell elmászni a boltotokba (és pl. szvsz nagyon leszarjátok a nem pestieket, ha a boltra támaszkodva akar a hammer recs. cd/mc-t eladni, a nethez még egy miskolci is ugyanúgy hozzáfér. de a nyitvatartást is ígértétek, hogy 7-ig aztán mi van?)

2. cd melléklet: elmondod, hogy menniy akadálya van a szerzői jogdíjak, faszom kiadók, hüléye bandák, terjesztés stb. miatt a dolognak. de azt nem akarod megérteni, hogy ha nem ennyire töszömpöszöm módon csináljátok a dolgot, akkor többszörös megrendelés jött volna össze. szóval elhiszem, hogy mások betratanak nektek, de azért akkor ne hárítsd az olvasókra a felelősséget, hogy "én nem hittem volna, hogy a CD-s melléklet iránt minimális az érdeklődés". ez így nem igaz: volna érdeklődés, de nem könnyítitek meg az ember dolgát.

3. lehet a magyar állapotok elmaradottságával takarózni, de ez azért eléggé visszaütős dolog: nem hiszem, hogy a "tiszacipős" vonulat fogja anyagilag eltartani a metal színteret, mert azzal együtt, hogy egy netomán bunkó vagyok, aki mp3-at is leszed, havonta azért otthagyok koncerten, lemezboltban 6-7000 forintot, s többet is, ha kicsit jobban megszalad a szekér. Viszont ha két lemezbolt közül választhatok, akkor azt fogom, amelyik lehetővé teszi, hogy a munkahelyi ebédszünetben néhány kattintással kiválasszam, mit fogonk délután hazamentemben fölmarkolni, esetleg on-line meg is rendelhetem. Tudom, hogy ez sokaknak álom, de nagyon bízom benne, hogy majd ez lesz a jövő. Arra pedig föl kell készülni.

De mindezt ne basztatásnak vedd, mert nem az, s attől függetlenül, hogy nyavalygok, sokra tartom az újságot, a kiadói és koncertszervezői tevékenységeteket is, csak azt nem szeretném, ha átmennél ilyen sértődött gépromboló luddistába, mint ami néha kiérződik a hangvételedből.

Rhadamanthys

Előzmény: supertzar (1676)