Törölt nick Creative Commons License 2024.03.19 0 1 3107

Tegnap még lemondtam a digitévét is meg a 2017-ben eladott lakás biztosítását. :D A gyerek zokszó nélkül fizette be évente a csekkelt, meg se nézte, mire. Úgy bukott ki, hogy idén elkeveredett a csekk, és a biztosításbróker írt emilt, hogy fizessük már be (gondolom, nem ment a jutalék). Kiderült, hogy díjnemfizetés miatt meg is szüntették, csak mégis jó, hogy odamentem, mert visszafizetik a pénzt állítólag. Uniqa, hogy a jó hírüket költsem, ilyen fasza ügyintézésem biztosítóval még sose volt (kivéve a szerződéskötéseket, mert az mindenhol flottul megy).

Aztán voltam a diginél, de szerződést felmondani nem lehet meghatalmazással, csak a férjem tehette volna meg. DE! ha ír egy emailt az ügyfélszolgálatuknak, akkor úgy is meg lehet szüntetni. :D Hazafele a villamoson "írt" egy emailt, mert a telefonomba az ő emailje is be van állítva és véletlenül tudom az anyja nevét meg a születésnapját is, hogy mikor van. :D Ezt a baromságot, nem?

Ma reggel meg az Okmányirodában szerettem volna bejelenteni a külfödli címét, de nem lehetett meghatalmazással, azt is csak személyesen lehet. De! Ügyfélkapun lehetne. Ami nincs. Akkor konzulátus. Ha oda bemegy, akkor az állampolgárságáról is lemond majd.

Holnap jön a Suzuki szerviz (műszaki), aztán a MÁK (saját ügyben), kíváncsi vagyok, ott mi lesz. :)

Előzmény: Törölt nick (3106)