Petykoooo7 Creative Commons License 2024.03.18 -2 2 5494

Látnivalók Marbella városában: tippek & trükkök térképpel!

Miután bejártuk Malaga minden zegzugát úgy döntöttünk, hogy ideje tovább állnunk. Andalúzia hatalmas és ha az ember a lehető legtöbbet szeretné látni belőle, akkor nem vesztegetheti el az idejét egy városban. Ahogy az utazási fórumokon utána olvastam, a legnépszerűbb nyaralóváros a Costa del Sol tengerparton Marbella. Erről a városról annyit kell tudni, hogy ez Spanyolország legmagasabb életszínvonalú városa. Ebből kifolyólag az árak is elég rendesen elszálltak. Mi megpróbáltuk a lehető leggazdaságosabban kihozni az ott eltöltött időnket az nélkül, hogy a nyaralás minőségének a rovására menjen. A posztból megtudhatjátok, hogy ez a cél mennyire sikerült az öt csillagos luxushotelek árnyékában. Kiderül az is, hogy meg-e éri ennyi pénzért Marbella strandjait választani, és arról is írok majd, hogy milyen látnivalók várnak rátok ebben a kisvárosban. Én izgatottan érkeztem Marbellába, ám eléggé vegyes érzésekkel távoztam innen. Az ami tetszett, az nagyon tetszett. Az ami pedig nem, hát az elég nagy csalódás volt. Nézzük mitől is olyan különleges ez a városka, hogy még a a szaúdi királynak, Antonio Banderasnak, Eva Longoriának és sok egyéb sztárnak is van itt egy saját villája.

BŐVEBBEN: https://travelhacker.eu/latnivalok-marbella-varosaban-tippek-trukkok-terkeppel/