Egyrészt fogalmam nincsen róla, hogy hogyan jöttem a "képbe", mindegy is, köszönöm!
Másrészt azért a BKV-s kollégák megítélésével kapcsolatban egy észrevétel, nekem az a tapasztalatom, hogy akivel én eddig beszéltem, mindegyik segítőkész
és velünk kollégákkal tisztelettudó.
Biztosan van köztünk is olyan aki máshogyan viselkedik és/vagy beszél némelyik utassal mint ahogyan velünk kollégákkal.
Nagyon sok az a külső körülmény és inger ami miatt mindegyikünknek máshová helyezkedik el az úgynevezett inger küszöb magasugró léce.
Persze a média tele kirívó esetekkel, viszont nem ez-az általános, én úgy veszem észre, hogy aki belefásult vagy adott napon elege lett, az inkább nem keresi a konfliktust,
inkább csendben van és csak a szükséges esetben kommunikál. Nyilván utazni is szoktam civilben is és végállomásra is BKV-val, nem csak a tartózkodóból vagy a garázsból van tapasztalatom.
Azt mindig hozzá teszem, (vagy elfelejtem), hogy az én mondani valómnál figyelembe kell venni, hogy besegítőként dolgozom és biztosan kevesebb külső inger ér egy adott hónapban, mint a fő állásban dolgozó kollégákat.