Ha olyasmiről vitáznánk, amihez te értesz, én meg nem, akkor szerinted mit éreznél? :D
Nem azt mondtam, hogy mindenben hibás vagy és semmit nem tudsz - én konkrétan a feminizmusról beszéltem, és mindig el is kezdtem magyarázni, hogy miben tévedsz, csak ezekre mindig immunis voltál. Miért olyan nehéz fel- ill. beismerni, ha valaki más jobban ért egy adott témához, mint te? Nekem eszem ágában sem lenne vályogvetőkkel vitatkozni a vályogvetésről, és aztán megsértődni azon hogy nem közeledik a véleményük az enyémhez a témában. Nem értek a vályogvetéshez, de legalább fel- és beismerem, hogy nem értek hozzá, és vályogvető fórumra tanulni megyek, nem leugatni a szakértőket :)
És nyugodtan haragudhatsz rám, de azzal nem leszel előrébb, egy körömpiszoknyival sem lesz több tudásod, mint tegnap volt. Nekem sosem öröm, ha a másik fél nem profitál a párbeszédből. Szóval hadd tegyem fel a kérdést: te azért vagy itt, mert szeretnél többet tudni mint tegnap, vagy csak az időt múlatod random beszélgetésekkel amikben mindenki odavet valamit a képernyőre és közben úgy nagyjából jól érezzük magunkat?
S nem mellesleg ez megint tökéletesen ábrázolja a férfi és a női mentalitás különbözőségét. Nálunk nagyobb jelentősége van az értelemnek, nálatok meg az érzelmeknek. Nekem az a fontos, hogy kiderüljön az igazság és gyarapodjon a tudás, neked meg az, hogy senki ne érezze magát kellemetlenül.