Didergő Király
2024.03.18
|
|
0 0
271670
|
biztos valami ilyesmi van mögötte. egyébként aki azt mondta, hogy azért nem fogadja el, mert akkor tartozni fog, pedig láttam rajta, hogy legszívesebben elfogadta volna, amikor mutattam neki a telefonomon a képeket, hogy hogy néznek ki az adott növények, szóval őrá nem lehet azt mondani, hogy az öldöklő kapitalizmus keményítette így meg a szívét, mert a város egyik közműcégénél volt mérnök. nem az a borzasztó kemény versenyszféra. őszintén szólva megsajnáltam, amikor ezt mondta. eléggé szar lehet így viszonyulni azokhoz, akik adni akarnak neked valamit. én nem vagyok hajlandó így gondolkodni. jó, én meg a másik véglet vagyok, mert képes voltam vadidegenhez becsöngetni, amikor megláttam a ház előtt az árokban a rengeteg illatos gólyaorrt. :)) de tök rendes volt a néni, egyből szedett ki egy csomót, csak annyit mondott, hogy ne köszönjem meg. persze ígértem neki rózsát, örült is neki. más kérdés, hogy nem értem vele oda időben, most már csak ősszel. de nincs elfelejtve, sőt, fel van írva. :))
|
Előzmény: sza_attila (271667)
|
|