Én árban a Vegesol RS-sel hasonlítottam össze, amiből 1l 6xxx HUF és 100 literhez elég, ha lemosónak megy. De még a Nevikénre is azt írják, házikerti felhasználás: 250 ml/10l víz, tehát 40 literhez jó. De nincs most itthon úgyhogy cimkét nem látok. Tehát ezek így 650-750 Ft/10liter. Amiről szó van, az meg 3xxx/10 liter és nincs benne semmi olajos, tehát atkák és lábas kártevők ellen semmilyen hatása nem lehet. De a tavalyi bevezető után (sok eredményt nem tudunk, volt, aki szerint látszott hatása) idén már lemosónak is javasolják YT-on.
Ez az a szer amiről már tavaly szó volt itt, valami só alapú mágia. (hipoklórsav? nem vagyok vegyész)
Csak a leírása miatt linkelem ide, mert egyszerűbb:
https://www.gazdabolt.hu/T15348-Greenway-99-AGRO-5l.html
Ha nem a kerítést mossuk vele hanem növényt:
-Növényeken:
Növények esetében a növényi felületeken (leveleken) segíti a növényvédelmi szerek hatékonyságát. A szennyeződés mentes állapot elérésével, hatásosan aktiválhatjuk a növény saját védelmi rendszerét, fokozzuk a terméshozamot, jótékony hatással van a növény lombfelületének egészséges állapotára. A növényi gombás és baktériumos betegségeket megelőző koncentrált oldat használatával, a gyümölcsfák, zöldségfélék, gabonafélék, betegségekkel szembeni tűréshatárát növeli.