Paradoxie Creative Commons License 2000.05.18 0 0 topiknyitó
Üdvözlet mindenkinek aki ide benéz!

2000. második felére várható az ellipse sikerjátéka a Submarine Titans. Ez egy real time stratégia ami kissé a StarCraftra emlékeztet, de áthelyezi a létteret az óceánok mélyére.
Impozáns történet, 3 kiegyensúlyozott faj fejlesztett multiplayer opciók (pl.: nézőként is részt vehetünk a játékban és 3 super kampánnyal).
A fajok tekintetében 2 emberi White Sharks (volt militia) és a Black Octopi a földet sujtó ökötragédia túlélői és a földre "hajótöröttként" érkezett Silicon faj gondoskodik a nagy választékról. Ja és a demót le lehet tölteni pl a gamesdomainról / www.subtitans.com ról is. Már itt is van 2 fajjal játszási lehetőség és multiplayer, ha tettszik akkor gyertek nyomulni, legyen valami igazi ellenfelem is ne csak a puhány külföldi banda :)
Persze a demóban nem elérhető a full technika de ennek ellenére tetmes a mérete.
Ha pozitív impressióitok támadnak a játékról akkor írjatok és ha negatívak ,akkor is lényeg a szabad vélemény.
Szerintem a demoban egyértelműen a Black Octopi a nyerő, kár ,hogy a siliconokkal nem lehet játtszani. Multizás előtt chateltem egy béta testerrel akkitől (sajna szerény angoltudásom miatt) csak annyit tudtam meg ,hogy a BO a legjobb a Silikonok védelme király de neki nem tettszettek annyira.
Ja és iszonyúan tud a srác 1 óra alatt levert pedig High rescousessel kezdtünk és azzal meg a hódító taktikámmal meg az 5 research centeremmel tartanom kellett volna még magam a bázisom épületeit védő pajzs se volt megoldás, lenyomott.
Na check-keljétek meg és írjatok.
- Paradoxie -