Ma visszanéztem az összes tüncit, mindent elolvastam, megnéztem, kik mentek el a nagy Magyar
Péter féle szövetségi tüntetésekre, 4 szóval: a ballibbant városi csőcselék.
Nem hiszem, hogy ki kéne jobban ezt fejezni, ugyanazok, akik a Momentum vagy a DK gigatüntetéseire is kimentek, és együtt vonultak Karigerivel is, meg a Márki-Zay-al,
hogy slava ukraini, ukrán zászlókkal vonultak, volt néhány Jobbikos zászló is mutatóban,
és többnyire a budapesti diákok, a DK-s nyugdíjasok, a PDSZ-es tanárok voltak kint civilben,
csak otthon hagyták a pártzászlókat.
Vidékről nem volt kinnt senki, Fórizs Eszter is csak azért volt kinnt, mert azt hitte, hogy Magyar Péter
majd segít a devizahiteleseken és kiáll majd a háború és a WHO ellen, aztán azt kellett látnia,
hogy a Magyar Péter a Macron barátja és támogatja a háborút és csak az Európai Uniót élteti!
Czetli Balázs, a Jurta TV újságírója teljesen kiakadt, mert a hátát körbe ragasztották azzal,
hogy pedofil , meg áruló, és muszkabérenc és Putyin seggét tossza az Orbán meg ilyenek.
A nagyon kultúrált DK-s úriemberek ordítottak velük, hiába mondta nekik a Fórizs Eszter, hogy ők is
az ellenzékhez tartoznak. Aki jobboldali érzelmű, az ellenség és oroszbérenc és kiközösítik a "demokraták". Így akarnak ők összefogni a jobboldallal, amolyan IFA platós módon.