Attila170 Creative Commons License 2024.03.14 -1 1 89449

Jó reggelt

Sosem gondoltam, hogy ennyi időt el lehet szórakozni a dobozok kiválasztásával. Az 1300-ra valóban szimmetrikus tartót lehet felszerelni.

Kiválasztási szempontjaim:

topcase-be 2 sisak beleférjen, mert gyakran megyünk ketten (emiatt nem nyert nálam az sw, mert egyébként elsőként kezdett el teljes rendszert árulni és tetszetős cucc...)

az össz térfogat legyen legalább 15 literrel nagyobb, mint a műanyag vario

Kiválasztához csináltam egy táblázatot a méretekkel, ami nem csak a liter hanem a doboz méretet is jelentette. A toruratch oldalán kiderült, hogy doboz mérettől függően melyik mennyire lóg ki a kormány szélső pontjához képest. Ez persze a touratech tartóra igaz, de abból indultam ki, hogy a többi is hasonló lehet. Nem akartam túl széles hátsót... :)

Én végül a Shad Terra Black mellett kötöttem ki. Pont tegnap jött meg, első benyomás pozitív. Topcase 55 liter, össz térfogat 24 literrel nagyobb, mint a vario. Tapasztalat alapján nekünk az elég lesz (korábban egy wunderlich elephant bővíthető textilt kötöztem a topcasere)

De ha valaki még választás előtt van: árban kedvezőnek tűnik a a BUMOT, ami a Bulgaria és motor szavakból képződött, de rendszereket árul. Ha csak doboz kell valakinek, az van bőven olcsón az aliexpressen is, csak nem tudom, hogy rögzíthető...

Előzmény: Stenmark1 (89442)