Érdekes úgy vitázni, hogy benned fel sem merül annak a lehetősége, hogy talán igazam is lehet. Nem, én garantáltan hülye vagyok és nekem "falam" van amit nem lehet kifúrni. 20 éve foglalkozom a feminizmussal, ebből kb. 10-ig napi szinten nyomtam, mert ez volt a hobbim, legalább 200 cikket írtam a témában 2 nyelven, amiket százezrek olvastak. De mindez lófasz, hiszen te biztos vagy abban hogy az igazság az valami kompromisszumos bigyó, és ha valaki máshogyan gondolja annak nem lehet igaza és kész. 2+2 egytől tízig bármi lehet, a lényeg hogy közeledjenek a vélemények, és aki szerint 4 annak fala van.
Persze oké, ha téged a téma nem érdekel olyan mélységben, hogy elgondolkodj azokon a dolgokon amikről itt beszélünk, akkor kibicként azt hiszel amit akarsz, ez teljesen rendben van - csak akkor miért akarod nekem, nekünk megmagyarázni, hogy nem értünk a témához amihez te tényleg nem értesz és nem is érdekel? Beszéljünk másról, divatról vagy időjárásról, feminista téren meg inkább ne keveredjünk vitába, mert nyilvánvalóan fölösleges.
...
A nők többletjogai országról országra változóak, néhol sok van, máshol kevesebb. Amúgy az ember le is szarná, a féfiak 90%-a amúgyis nőbolond, felőlünk aztán legyenek többletjogaitok, bánja a kánya. Tudod mi az amitől mégis kinyílik a zsebünkben a bicska? Az állandó hazudozás, hogy a férfiaknak vannak többletjogai, a férfiaknak jobb, a férfiak elnyomók, a férfiak gonoszok, ésatöbbi. A feminista mozgalom egy rakás gennyes hányadék, minden egyes állításuk bizonyíthatóan és objektíve hazugság - pl. az az állításuk hogy a nők "egyenlő" jogaiért kellene küzdeniük. Már rég nem azért küzdenek, sőt, soha nem azért küzdöttek. Már a szüfrazsettek sem azt követelték, hogy nőknek és férfiaknak legyenek egyenlő jogai, hanem azt, hogy a nők kapják meg a férfiak összes jogát, de arról egy szó sem esett, hogy akkor talán a nők jogait kapják meg a férfiak is, esetleg hogy a férfijogokkal együtt a nők vegyék át a férfi-felelősségeket is. Ugyan már, miféle hülyeség az, lol. A feministák csak jogokat követeltek, csak a nőknek, és sosem érdekelte őket az egyenlőség. Az egyetemeken is már 55-60% fölötti a nők aránya és még mindig a női többletjogokért hajtanak. Dugig van a világ ilyen példákkal.
Szóval amikor ilyesmiről beszélünk, az nem azért van, mert sajnáljuk a nőktől az alkotmányos/törvényes többletjogokat, hanem azért mert hányingerünk van attól amit közben a feministák művelnek. Ha erről nem tudsz, és nem számolod hozzá az álláspontunkhoz, akkor torz képed lesz rólunk. Csakhát a nők többsége felszínes, leglaábbis feminizusügyben mindenképpen, és amikor azt látják, hogy férfiak a témában dumcsiznak, akkor az a tévképzetük támad, hogy ezek valami hülyék akik ártani akarnak a nőknek, mer' ki tudja miért.
"Ha nem baj, akkor idéznéd ezeket a jogszabályokat, amik a nők többletjogairól szólnak?"
Volt erről több konkrét cikk is a Férfihangon, íme az egyik. De megismételném, a többletjogaitokkal nem az a bajunk, hogy vannak, hanem hogy közben egyesek mégis ránk okádják az epét, hogy mi vagyunk a ti elnyomóitok. Broáf.