Kifejezetten nem személyeskedtem, azt írtam, hogy aki szerint a szépség szubjektív azt félrevezették a hülye posztmodern ideológiákkal. Ha ezt magadra veszed, ami nem kötelező, akkor is még csak ott tartasz, hogy azt állítom téged félrevezettek. Szerintem fantasztikus lehetőség az embernek, ha valaki felhívja a figyelmét ilyen dolgokra, mert ezzel van a legjobb esélyed felismerni a tévedéseidet és kimászni belőlük. Számomra ez fontos dolog, és igyekszem másoknak is segíteni, de persze vágom, hogy sokan inkább a megsértődést választják, mert az egyszerűbb és az egójuknak is kellemesebb :)
...ezt persze megint nem kell magadra venned, ha nem akarod.
A haladár ideológia pedig tényleg hülye, például amikor megpróbálja megmagyarázni, hogy a kövérség szép és egészséges, mégpedig azért mert a hagyományos szépségideál patriarchális, vagy bármi hasonló marhaság. A teljes posztmodern balos mentalitás gyökere a valóság tagadása, csak ügyesen bekenik egy szivárványszínű sziruppal, amitől sokaknak beveszi a gyomra, és nem jönnek rá, hogy mérget etettek velük. Ezekből lesz aztán az az emberhad ami a humanitárius fejlődés nevében gyermekek csonkítását és sterilizálását követeli, mert azt gondolják hogy aki nem követeli az náci. Itt ugrottam kicsit a lépcsőfokaik között, de ez a lényeg. Egy köztes lépcsőfok azt gondolni, hogy a hagyományos szépségideál csak valami mesterséges hülyeség amit a férfiak erőltettek a nőkre, mert elnyomás.