Banita Creative Commons License 2000.05.17 0 0 156
Sziasztok!

Sajnos a felvetett kérdések egyikére sem tudom a választ. :-(
Viszont szeretnék én is egítséget kapni:

1. A nyolcvanas évek közepén (?) adtak a tv-ben egy sorozatot, amiből már csak nagyon kevés rémlik. Azt hiszem, egy kastélyban és annak parkjában zajlottak a főbb események. Volt benne egy kísértet, de nem hiszem, hogy a jóságos fajtából... Lánccsörgés, sötét, félelem... Ezek jutnak először eszembe. Másodszor pedig semmi. Teljes homály. De szeretném tudni, mi is volt ez. Késő este adták (ez biztos, mert csak ritkán nézhettem me. Rémlik valakinek rajtam kívül?

2. Tudtok bármit az Örvény című filmsorozat fellelhetőségéről? A főcímben egy síró baba ült valami víz közepén... Ez is félelmetesnek tűnt akkor, nem tudom, ma hogy viszonyulnék hozzá. Egy őrült nő is nagy szerepet kapott benne...

3. A következő filmek is érdekelnek még:
- Tajpan (Tv3, nem is olyan rég, minisorozat. Sajna nem vettem fel, és később megbántam. Pierce Brosnan a főszereplő.)
- A hegy gyomrában (sorozat, X évvel ezelőttről, egy ikerpár, akik gondolatátvitellel beszélgettek, gonosz szomszéd, aki úgy néz ki, mint egy saláta (?), tó a ház előtt...)
- Elsüllyedt világok (rajzfilmsorozat, "Volt, nem is olyan rég egy szép világ...", Spartacus, Maxigáz, Zsebpiszok és társaik)
- Szellem a toronyházban (?) (Valami cseh vagy lengyel sorozat, egy férfi és egy nő laktak szellemként egy toronyházban, talán a gyerekek látták őket..., mindig úgy közlekedtek, hogy kétszer megkopogtatták a falat, harmadjára pedig átsétáltak rajta)

Valaki régen ajánlott nekem egy honlapot, ahol régi filmeket lehet fellelni... Mindjárt utánakutatok.