pici mici a pók Creative Commons License 2024.03.03 0 0 49

ez egy ilyen orszag itt ezt varja el a nep, az olimpia erem mindennel fontosabb...

Meg a híres úszóink is mesélték hogy az egyik nagy edző fejjel lefele lógatta bele a gyerekeket az medencébe amíg majdnem elhánytak magukat, hadd tanuljanak levegőt visszatartani...tudtak is után úszni....

https://index.hu/sport/uszas/2018/07/19/wladar_sandor_interju_szechy_katinka/

• Gulág volt akkor a Komjádiban, nem szépítem. Nagy fegyelem, nagy hajtás. Megesett, hogy Tamás bácsi kivett az érettségiről. A tanárok hitetlenkedve bámultak a teremben. Akkoriban titkoltam előtte, hogy jelentkeztem az állatorvosi egyetemre, mert okkal tartottam attól, hogy megakadályozzák a felvételemet. Mert akkor éppen az volt mindenki érdeke, hogy ússzak, holott én már sokszor önzően arra gondoltam, magammal is törődnöm kellene. Az önmegvalósítással.
  • Kaptam az öregtől jó pár pofont, sohasem tagadtam, nem is szeretném. Kinek mondhattam volna el akkor? Ki hitt volna nekem?
  •  
  • A nyolcvanas évek elején a gyerekeknek tűrniük kellett. Hogyan is lázadhattak volna? Ne feledjük, akkor még nem törölték el a halálbüntetést, egészen máshogy nézett ki a társadalom általános állapota akkor.