tapéta Creative Commons License 2000.05.16 0 0 53
Mindegy nem akarok itt magyarazkodni, meg mellebeszleni meg mittudom en. Ezek a kerdesek sok emberben felmerultek. En sem depresszios nem vagyok, sem lelki nyomorek, itt egyszeruen csak velemenyeket akartam hallani. Nekem ne segitsen itt senki, ne sajnaljon senki, frankon el tudom intezni a dolgaimat egyedul is. Persze a vilag megertesehez nagymertekben hozzasegiti az embert masok velemenyenek meghallgatasa. Erröl szol itt az egesz, nem csak arrol hogy EN mit nem ertek, meg mit nem tudok. Egyfelöl mindent meg tudok magyarazni magamnak, masfelöl siman elöfordul, hogy masok maskepp magyarazzak meg ugyanazt, es olyasmit mondanak ami nekem eszembe sem jutott. Ezert peladul kedves RIPityom, nem tartom szerencsesnek, ha valaki mar eleve mindent tud. Legyen valami velemenye, de ne akarja mar jobban tudni, mint maguk az erintettek. Itt mindenki beugathat, elöadhatja a sajat verziojat, es mindenki elolvashatja, es megtanulhatja belöle amit akar, a felesleget meg elfelejtheti. Kesz, ennyit erröl, persze lesznek meg akik nem olvassak vegig hogy miröl volt eddig szo, es segiteni szeretnenek egy szerencsetlen balf@sznak, akinek fogalma sincs az eletröl meg a nökröl. Mindegy nincs jelentösege.