Master Szaki Creative Commons License 2000.05.16 0 0 51
Helló Epoxi!

Kezdem az elején: Fiú vagyok.....

"Miert jo a fekete passzentnadrag, fekete polo fekete kabat, fekete cipö, fekete taska kombinacio? Akik ilyesmiben jarnak nem gondoljak hogy unalmas? Hol a sajat fantazia, a sajat egyeniseg, a hagyomanyos cuccok? "

A barátnőm is abban jár, és jól áll neki. Sajnos muszály hordania 2 hete halt meg az édesapja.. :-((
Amúgy sokáig én is abban jártem. Depeche Mode-os stílus. Ha jó ruhákat vesz fel az ember még ki is nézhet valahogy. :-))

"Ha egy lany nyilvanvaloan a baratjaval van, miert szemez egy masik fiuval?
Ha szemez, akkor utana miert elutasito?
Es elutasitas utan miert szemez tovabb?"

Ha szemez akkor tetszel neki és flörtöl, de nem jelenti azt, hogy többet akar. Viszont ha utána is szemez az azt jelenti, hogyha nem lenne ott a barátja....

"Miert buknak a lanyok a zseleshaju, oval-napszemuveges, sufnituningos arcokra?
Titeket nem zavar az, hogy ezek az arcok mind ugyanugy akarnak kinezni? (Szoli, badi, tetko, iszonyu “jo” duma, nagy arc, napszemuveg, fel kezzel vezetek közepre enyhen befekudve mert az laza, gyorsulok, elözök, leugatok stb.) "

A válasz egyszerű: A "selyemfiúknak" LÁTSZÓLAG sok pénzük van. A csajoknak pedig ez számít, hogy a sok pénzből szebb és jobb ruhákat vagyenek, amellyek segítségével mégtöbb selyemfiút tudnak meghódítani. Ám ez a hóditás mánia sem tart örökké.... :-))

"Ilyenkor magatoknak akartok tetszeni, vagy a fiuknak?"

Minden lány magának akar tetszeni, és nem a fiúknak. Azt hiszik, ha maguknakk tetszenek akkor a fiúknak is. És ez saját tapasztalat.

"Miert vag sok lany unott arcot a buszon, es miert csinal ugy, mintha abszolut nem erdekelne semmi?"

Mert nem akar a buszon ismerkedni. Már sokan ráfáztak...... Hallottam.... Ott csak a nem szép fiúk ismerkednek, akiknek más esélyük nincs.

"Miert jo az izomtriko?"
Mi az az izomtrikó??????

"Miert szenvedtek igenytelen diszkokban, holott ti is tudjatok, hogy szar a zene de hangos, tele van iszonyu ertelmes faszikkal, es NEM AZ IGAZI!
Egyszeruen tudom, hogy sokan nem elvezik, megis ott görcsölnek!(Persze helye valogatja jo is lehet, de ritka az ilyen)."

Honnan tudod, hogy sz@r a zene? Lehet, hogy neked nem tetszik, de attól másoknak még tetszhet. Én special azért jártam DISCOBA mert játszottak olyan zenét ami tetszett nekem és arra a barátaimmal együtt táncoltunk.
A mai HOUSE zenék nagy része nekem sem tetszik...

Összegzés:
A lányok továbbra is lányok maradtak az összes hibáikkal, azzal, hogy szeretik a szépséget, szeretik önmagukat, de ezt a fiúk(mi) így szeretjük. Nekünk is legalább annyi hibánk van mint nekik. Tehetnénk fel eaz összes kérdést:

Miért nézik a férfiak állandóan a meccseket?

Miért utaznak melós ruhában tiszta retkesen a metrón?

stb. stb.........

Nem érdemes ezen rágódni...

Üdv : Szaki

Előzmény: Epoxi (-)