technocol
2000.05.16
|
|
0 0
25
|
Az egyik beépített emberünk egy doboz görög juhsajtot küldött füstöltlazac felülbélyegzéssel a római szállodaszobámba. Éppen a toaletten tartózkodtam, ahol bulgár szexshopok képes katalógusait tanulmányoztam, félsikerrel.
Hamarosan a szobapincér kopogtatott, Dzsingas üzenetét egy tál lacipecsenyébe rejtette. "Fiatal volt és érintetlen." - szolt Duke figyelmeztetése. A halkéssel ekmetszettem a pincér aortáját, majd biciklin távoztam.
Epokit! A bunkerben, ahol éppen alszol két jérce nagyságú guggolós vécé található, a mohamedánok készülnek valamire.
Mao (főköcsög) ne szítsd a feszültséget a csapaton belül, ez a kommunikációs csatornáinkon keresztül félelmet ébreszthet a békésebb militáns polgárok körében. A legutóbbi rejtjeles üzeneted nem értem: Három szoba, három kutya, négy Nagy Feró poszter, vagy tizennyolc hústű? Pontosíts, a kormány családpolitikája veszélyes méretek öltött.
Az elnök szólásra nyitja a száját, de csak hamis pikk dámák ömlenek belőle. Talán elindult a következő fázis? (cc. 3.45.v ##865763.73;)
sziloplaszt generated world |
|