:-))))))
Nekem is van! A Lengyel körön osztogattak aláírókártyákat az Astana-s "culágerek"
Van Bazajev, Dyacsenko, Tiralongo Aru
A legpazarabb Kiryenka volt. Már besorolt a mezöny, a versenyzök között cikáztam oda. (jó..szélen állt, kikerültem 2 bringást.) Azok csúnyán néztek rám, a de a derék Belarusz örült.
Mindig is egy Israel-es kulacsra vágytam. (Nagyon jól kinéz)Amig szobroztam a busz elött, hogy valaki kulaccsal érjen vissza, az asszony szerzett 9-et. Sztem world no.1 kulacsszerzö. 2 szavas angoltudás-Bidon pls.
Nagyon büszke rá. Juraj Sagant a zuhany alól szedték ki, mert addig nem tágitott.
Kazinbarcika az aláirásgyűjtés mekkája. Csak be kell állni a kordonhoz, ahol az aláírásnál leteszik a bicót.
Lucsenkó elég furán nézett rám-eleve volt Astanas kulacsom-és általánosból maradék orosznyelv.
Amúgy a palit meg lehetne műteni állva :-) Nem egy ideges tipus. Imádom. Ö tényleg nagy kedvencem.
Az idei cél-Morkov-és Syritsa. Már bánom, nem vittem egy Astanás kulacsot, szlovák körre, Fedorovval a rajt elött alá lehetett volna vésetni, pont elöttem állt :-(
Végülis-Pinot "megvolt" +10 kb. (Gaudu-nagyon jó fej, mint Pinot, Aniolkowsky-nem volt szimpi-Armirail-közömbös- Fetter Erik-szenzációs pali. Amikor kérdeztem, aláírna e, annyira kedvesen, választékosan válaszolt. Egyébként Marci, meg Filu is ultraszuper jó srácok.
Bár-sztem örök kedvencem marad Fumyaku Beppu. ..meg Bodrogi Laci.