Leleplező Kata
2024.02.27
|
|
-1 0
73004
|
Én csak ezt az egyet kezelem és nem véletlenül ez a nick nevem. Én egy volt fidesz szavazó vagyok, akinek eddig és ne tovább érzésem lett. Elegem lett abból, hogy helyiként mindig ugyanazok az emberek akarják megmondani, hogy nekem mi a jó. Soha az életbe meg nem kérdeztek, hogy ugyan mint fideszes mit is gondolok itt Érden. Mindig ugyanazok az emberek forognak az érdi fidesznél, az okosokat háttérbe szorítva. Antunovics család, Fülöp család, Simó, Aradszki, elegem van ezekből. Soha az életbe nem hallgatnak a jó szóra, és csak azért mert nekem tetszik minden lépése a fidesznek. A helyi fideszben is kellene egy teljesen új csapat, akik nem azért akarnak ott lenni, mert abból érdekük származik, hanem mert Érdért akarnak dolgozni. De ezek az emberek akadályozzák a javulást Érden. Van pár jó ötlete a balosoknak és csak azért támogatják, mert nem ők találták ki. Egyszerűen nem bírtam már tovább hallgatni. Sőt! Most hogy ezt az alkalmatlan nőt akarják a torkomon lenyomni, egyszerűen elég volt! Nagyon rossz felé a helyi fidesz, persze az országosban sem látok most rációt, ez persze azért lehet, mert bármit meg tudnak csinálni, mert nincs egy tökös, okos ellenzékük. Ha nem hiszi el sajnálom, de ettől én még nem fogok már csendben maradni. Elég volt a helyi klánokból! |
Előzmény: RJancsi (73002)
|
|