tapéta Creative Commons License 2000.05.15 0 0 45
Csa Rip!

Noha en nem a fiuk velemenyere voltam kivancsi, jo hogy belepofaztal, ez is valami. Amint mondtam, ezek nem mind a sajat kerdeseim voltak. Hulyenek azert ne nezz, nem azert tettem fel ezeket a kerdeseket, mert most jöttem le a falvedöröl. Egy fiu szemszögeböl siman tudom nezni a dolgokat, legalabb annyira mint te. Te most itt engem tök hulyenek neztel, mindegy nem erdekes, nincs jelentösege. Mindenesetre birom az olyan csavokat, akiknek minden tök egyertelmu, a velemenyuk az szilard mint a szikla, jol oda is mondjak, mert kiaszottul magabiztosak meg tapasztaltak, kutyat nem erdekel mit mond a masik, az tuti frankon ugy van ahogy en gondolom. Felreertes ne essek öreg! En total elegedett vagyok magammal, es siman van bennem annyi, ami miatt "nem hanyok sugarban a tukörbe"!
En itt nem segitseget kertem, egyszeruen csak felnyomtam par kerdest, kivancsi leven kulönbözö emberek kulönbözö velemenyeire, annal is inkabb, mert ket napja nyomom meg csak az indexet.Eddig fingom nem volt mi zajlik itt.
"o en szerencsetlen falab"-rol szo sincs, te itt összeteveszted a topikot a lelki segelyszolgalattal.

"Valószinüleg meg sem hallod, amit mondok"

Siman meghallom amit mondasz, es a kerdesek jo reszeröl meg is van a velemenyem (noha a valaszt tenyleg nem tudom mindegyikre). En most MASOK-et szerettem volna hallani, a tiedet is, de engem ne oktass ki, mert vagyok olyan okos mint te.
Az pedig hogy ki a nagyobb balfasz mert nincs baratnöje - en vagy te - az mar megint egy masik kerdes (pedig en keptelen vagyok megoldani a dolgaimat, te pedig hudekurvaratapasztalt vagy).

"Ne szembeállj a lányokkal, hanem melléjük."

Erre mar reg rajöttem en is!

"Fel a fejjel, lesz ez még rosszabb is."

Az hot zicher öregem, ebben egyetertunk! Na megyek leugatok en is egy ket kutyat.

Előzmény: RIPityom (42)