Miért utaznak a lányok unott fejjel, morc arccal, és még netán pofákat is vágnak, ha egy pasi rájuk mosolyog? Mert (amint itt lentebb is leírták már előttem) túl sok negatív tapasztalatuk van. Én sem értem (csatlakozva az előttem szólóhoz), hogy miért kell fennhangon beszólni (mi lesz ettől jobb nekik?!), sőt, egy tömött buszon még megtapogatni is esetleg az áldozatot. Persze mondhatnátok, hogy aki kirakja a kirakatba a dolgait, az megérdemli. Hát...
Az a baj, hogy engem már olyan szinten zavar a bámulás (hogy egyebekről ne is beszéljek), hogy nem merek kicsit is passzosabb vagy merészebb ruhát felvenni, max. csak akkor, ha tudom, csak a párommal együtt fogok utazni/mászkálni (pedig messze nem vagyok egy bombázó, akkor mi lenne?! darócruha?!).
A nők miért nem fordulnak meg egy pasi után füttyögve, miért nem szólnak be neki, miért nem vetkőztetik le a szemükkel? (Vagy ha mégis, csak diszkréten, és nem megalázásból, max. csak elismerésül.)
Ui: Nálam még ez utóbbi se szokott előfordulni. Ha az utcán megtorpanok, halkan füttyentek és meredten bámulok valamit, akkor az nem pasi. Persze volt, aki már félreértette. Belőtt sérójú, kigyúrt, izompólós, szoliboy vigyorgott vissza rám. Pedig én csak az Audi TT-jét csodáltam... :))))))))