0010011 Creative Commons License 2024.02.25 -7 0 39347

Szervusztok

Afelől érdeklődnék hogy idén zárnak be mellékvonalat valamelyik Lázári döntés értelmében?tavaly több nógradi tehát hazai pálya nekem- mellékvonal szűnt meg vasút által .Remélem, több ott nem lesz, persze nyilván jó lenne ha rényleg máshol is csak azokat szűntetnék meg, amelyeket kevesen vannak, ergo kihasználatlanok lehet hogy 20 éve már.Vagy eleve is kevesen használták

Én optimista vagyok bár mindig buszos voltam inkább, de azért zavar, hogy megszüntetik a mellékvonalakat/egy részét,) és az tény,hogy sokkal több vasútbonalat zárnak be, mint buszt,és azokból is van rengeteg amit likvidalhatnának.

2007.marciusaban , és 2009 december 9 én is volt ilyen csörte hogy repült sok vicinális.

Többfelé megyek dunantúlra is akár idén is-pl.nagyatádra is- ahol vicinális megy?az ha eddig nem, a bezárásra fog jutni majd. Csak nem idén legfeljebb.

Engem megvisel -bar gondolom sokakat -ha olyan vonalakat szüntetnek meg amik kihasználtak, mint láthattuk tavaly is ezt.Kuhar Bence bár nem közkedvelt ő se bizonyos helyeken-sorolt pár ilyet.Nem emlékszem pontosan, de talán Komárom Esztergom megyében volt .

Na sziasztok.