Kedves ezoterika es a többiek!
Franko! Tök jo hogy igy hozzaszoltok a temahoz! Azt hiszem a problemat (problemakat) nem fogjuk megoldani, de az baromi erdekes, hogy kinek mi erröl a velemenye.
Szoval tanciskola. Elöször is kedves Baha! Alighanem te összevissza egy (mindenesetre nem tul sok) helyen voltal, ahol eppen akkor több lany volt. De mostansag erösen elöfordul, hogy több a fiu mint a lany! De itt nem dumalni kell, hanem elmenni! Meg akarsz tanulni tancolni vagy nem? En meg akartam! Soha nem volt partnerem! Mindenesetre van egy rakas tanctanfolyam, nem csak egy, nem csak kettö. Ajanlanam a következöt: kuldj egy mailt a tanc-subscribe@listbot.com-ra. De itt is van ilyen topik valahol. Ott FIUK! (is) keresnek tancpartnert, igaz lehet, hogy ök mar nem tök kezdök. De ha ott feldobod a temat, valami tutira kisul belöle. Ahhoz viszont hogy valaki kedvet kapjon az egeszhez, el kellene menni egy buliba, csak azert hogy megnezzetek, hogy fogtok ti is tancolni, rövid idön belul. Ajanlom mindenki figyelmebe a Törekves Muvhazat vasarnap du kb hattol tizig (Könyves Kalman körut-Köbanyai ut sarka, de a tanc@listbot.com-on ra lehet kerdezni, ott mindent tudnak), ez a legnepszerubb ilyen buli. Tovabbi hely: Lurdy haz, Stonhenge pub pentek este 10 utan rocknroll party (akinek esete, nekem igen). Van meg, de a cimet pontosan nem tudom (tanc@listbot.com).
"miért van az, hogy nálamnál sokkal szarabb alakoknak (akármilyen tekintetben) olyan jó csajok jutnak? Miért van az, hogy senki sem veszi észre, mi az a Soul Behind The Face"
Hat öregem ez sajnos marpedig igy van. Ha nem reklamozod hogy te baromi jofej csavo vagy, akkor lehugyoznak. Azok akiknek olyan "jo" csajok "jutnak", nyomulnak, nagy az arcuk, es van pofajuk. De lehet, hogy csak egyszeruen jol csinaljak, es ad-abszurdum tenyleg jofejek, leptek amikor kellett, es kesz! A suhogos, tahofonos kurvafontoscsavovagyokapukamneugassmerleruglak tipusu "menedzzserekröl" persze azonnal leri, hogy itt jofejseg nem jatszik csak akkora arc, amivel csak elevel tud bemenni az ajton.