"Áhh, akkor ez a True Detevtive-ből van. Az első évad felülmúlhatatlan, ez a mostani sem rossz, de az elsőhöz nekem valahogy nem ér fel, ahogy a többi sem."
Aha! Nagyon bírtam az egész hangulatot, ami a filmekből áradt. Ez a fajta krimivel ötvözött lassú akciófilm nekem rendesen bejött.
A második évad annyira nem tetszett. Talán a hiányzó happy end miatt. De a harmadikra jócskán kiköszörülték a csorbát: a szenilisedő néger és a kutyákba menekülő fehér fószer kib***ott jó páros volt. A majdnemvégén, ami dumát levágnak (és persze az extracsavar...), az halálos.
A negyedik évadban meg hát... no!
Egyrészt a leszbi aktivista dagadt tinicsaj nagyon nem jön be (úgy általában ez az őslakos vudu-szál se kellett volna), másrészt meg hát nincs is igazából szimpi szereplő.
Ami viszont rendesen furcsa, hogy kábé már minden főbb szereplő simán odamondta a másiknak, hogy utálja, mint a szart... aztán a következő második mondatban meg már jópofiznak, mintha mi sem történt volna.
Úgy látszik, hogy ezek a geci kanadaiak is rendesen egy más világ. (Csak el ne felejtsem megkérdezni erről Quish-t, ha erre jár...)