NA, Kárdosné elkezdte tolni a mantrát.
"
A kérdések sorrendjében:Aggódva hallottam én is a hírt, úgy gondolom, hogy nem a mi városunk az, amely elbírna egy akkumulátorgyárat. Ez nem kertvárosba és a környékére való. Számomra is az a fontos, hogy a gyermekeim a lehető legegészségesebb környezetben nőhessenek fel. Ezért is örültem, amikor olvastam, hogy Aradszki András országgyűlési képviselő úr bejelentette, hogy Érden nem lesz ilyen. A városban sajnos már van egy kisebb akkumulátor összeszerelő műhely egy lakótelep közelében, ahol nagyon sokan élnek. Az érdi üzem esetében még a legalapvetőbb vizsgálatok elvégzését sem kérték, így azt első körben mindenképp szeretném, ha pótolná az önkormányzat.A vízellátás kérdése alapvető jelentőségű. A legelső feladataink között tartom számon, sőt, már tettem is lépéseket, hogy forrásbevonással mihamarabb neki tudjunk látni a fejlesztéseknek és a karbantartásnak. Ezek még tárgyalási szakaszban vannak, de haladunk.A bölcsődei, óvodai, iskolai férőhelyek tekintetében további fejlesztésekre van szükségünk. Ezek egy részére már korábban elnyert források vannak, amelyeket sajnos a jelenlegi városvezetés nem használt fel. A város tényleges igényeit nem elégítik ki a jelenlegi lehetőségek. Ami az elmúlt években történt, az nagyon kevés, nem kezelték súlyának megfelelően a kérdést. Sok helyen hosszú várólisták vannak, ezeket meg kell szüntetni (de legalább csökkenteni), ezért új bölcsődei és óvodai férőhelyeket kell teremteni. Itt határozott fejlesztésekre van szükség, s ezt – amennyiben lehetőségem lesz rá – el is fogom indítani. Ebben a városban helye kell legyen a gyermekeinknek, akár bölcsisek, ovisok, akár iskoláskorúak."
Ezt a szerencsétlent. Nem Érd, Sóskút. Azért a Benta csak ott folyik, az érdi víz a csapból meg a dunaparti víznyerőkből van.
Az érdi üzem kb. 20 m2, KORMÁNYHIVATAL-i engedéllyel, mehet sírni Tarnai Ricsihez.
Forrásbevonás. Adót tetszik emelni? Esetleg azt mondja, hogy ellenzéki önkormányzatnak nincs pénzcsap, fideszesnek van?
Épkézláb gondolatok nélküli báb ez a Kárdosné.