"amikor egy "apa" minden problémát alkohollal old meg, hatalmas egóval rendelkezik a semmire, agressízvvé válik kiszámíthatatlanul"
Ha ezt úgy olvasod, mint leírást arról, hogy a nők milyen férfit találnak vonzónak, egész tanulságos. 100% piros pirula :)
A szelíd, kedves, normális könyvelő fazonok otthon verik a blattot miközben a "rosszfiúk" gyerekeket csinálnak a nőknek.
Ettől függetlenül a sztorid eredeti olvasatával egyetértek, van amikor válni kell, csak ez valahol mindig szomorú, és a társadalomnak úgy kellene berendezkedni, hogy ne így alakuljon az emberek élete. Tudom, ez homályos megfogalmazás, sebaj.
"eltűnik inkább, pénz támogatást sem ad, kkor mit csináljon anya?"
Először is lássa be, hogy rosszul választott partnert, és határozza el, hogy a jövőben jobban fogja csinálni :) Aztán keressen egy szelíd, kedves, normális könyvelő fazont aki jobb apja lesz a gyereknek mint az eredeti.
"Úgy beszéltek a férfiakról, mintha azokban nem lenne számtalan "selejt", és csak a nők lennének hibásak mindenben."
Ezügyben a férfiak a legtöbbször a törvényekről, a családjogi rendszerről, illetve általánosságokról szoktak beszélni, nem pedig a selejtes férfiakról, vagy akár a selejtes nőkről. Ha a bíróságok minden gyereket gondolkodás nélkül a nőnek ítélnek, akkor arról beszélünk, mert az a probléma, függetlenül attól, hogy mi is tudjuk, nem minden férfi tökéletes apa.
"Sajnálom, hogy kicsikét ismerve engem már sem tudsz kilépni abból a körből még a velem való beszélgetésben sem, hogy minden férfi... és minden nő..."
Szerintem teljesen normális, ha valaki ragaszkodik a témához és nem vált át személyeskedésbe, vagyis egy ilyen fórumon nem a beszélgetőpartner személyét vagy sorsát akarja megvitatni, hanem legföljebb példának veszi azt a téma általános kitárgyalásához.