Szibillia3 Creative Commons License 2024.02.19 0 0 4508

Az elfogultságot, az egyoldalú látásmódot tartom az egyik legnagyobb hibának a férfi és nő közötti (kinek hol a helye) vitának. 

Írok egy csomót, és arról neked mindössze annyi a véleményed, hogy minden gyereknek kell egy apa. 

Az enyémnek nincs, és ahogy Endre is írta, egyáltalán nem anyahoteles típus, sőt... és amikor egy "apa" minden problémát alkohollal old meg, hatalmas egóval rendelkezik a semmire, agressízvvé válik kiszámíthatatlanul, és ki van tessékelve az életünkből, akkor azt gondolom, hogy a lehető legjobb 

megoldást választja ezzel a  nő (mondjuk én), hiába jönnek férfiak azzal, hogy nélkülük nem lehet felnevelni gyereket.

Amikor egy ilyen apa úgy dönt, hogy ő nem akar kínlódni és vasárnapi apuka lenni, ezért totálisan eltűnik inkább, pénz támogatást sem ad, kkor mit csináljon anya? Miközben mindenhonnan az jön, hogy egy apának nincsenek jogai és nem kapja meg akkor és annyit a gyerekét, amennyiszer akarja. 

Úgy beszéltek a férfiakról, mintha azokban nem lenne számtalan "selejt", és csak a nők lennének hibásak mindenben. 

Sajnálom, hogy kicsikét ismerve engem már sem tudsz kilépni abból a körből még a velem való beszélgetésben sem, hogy minden férfi... és minden nő...

és semmilyen vélemény közeledést sem tudsz megejteni. 

És ezért én nem mérges vagyok és a harag szavai vannak itt, hanem a szomorúságé, és azé, hogy nem lesz ebből soha semmi jó sem. 

Előzmény: Abszolút Igazság (4504)