Érdekes dolog ez a nőkerősekönállóak vagy nem és ne is legyenek.
Volt egy blog, ahol egy pasi sűrű randikat csinált (vagy kitalált), leírta, hogy mi történt, milyen volt a nő, hogyan szedte fel, minden nő ment a levesbe, egy randi után.
Összegyűlt oda egy olyan társaság, amit én még sosem ismertem, vagyis azt, amiről írtak, természetesen mind pasi volt, nem nevezném egyiket sem Férfinek.
Ott olvastam először piros és kék (ha jól emlészem) piruláról, nem tudom már, hogy melyik mit jelentett, a tizes skálákról, és arról, hogy csak a nők akarnak a saját számuk feletti pasikat, mert ilyen mocskos szemét mind, persze mindnek annyi, mert úgysem kapják meg, csak 25 éves korig, ha jól néznek ki, onnantól a nő a szemétre való és nem kell senkinek.
Viszont ott olvastam mindenegyik pasitól, hogy legyen erős, önálló a nő, tartsa el magát, nehogymá' nekik kelljen, ha válás kerül szóba, akkor nehogymá' tartsa a markát bármiért is, tehát a nő önállóan éljen meg, ne támaszkodjon az ő pénztárcájukra, együttéléskor sem, nem beszélve az udvarlási szakaszról.
Ellenben legyen gyenge mint nő, mert ő a férfi, vagyis legyen alárendelt mindenben, szexben, életvitelben, ne keressen többet, ne legyen főnök, ha a pasi nem az, mert akkor a férfi, mint teremtés koronája nem tudja érvényesíteni a jogait, a felsőbbrendűségét, a hatalmát és egyébként is a nő alaptulajdonsága, hogyha a férfi nem áll fölötte, akkor a fejére nő, akarata lesz, húzhatja a férfit azzal, hogy nem adja a puncit, stb.
Eljutottak a miért szavazhatnak a nők szintig is (nem értem, hogy ez miért izéli a csőrét néhány pasinak, mert szerintem ez azért már tényleg a legalja), eljutottak a minekanők szintre is, sőt valami szar alak kinyitotta a szemünket is, hogy a kutatások (külföldön volt orvos, legalábbis ezt írta) egyik célja, hogy ne kelljenek a nők szülésre sem, ha jól emlékszem "zacskógyereknek" vagy valami ilyesminek hívták a "jelenséget", valamilyen "tartóban" fejlődnének a megtermékenyített petesejtek, és így az utolsó nőkellhozzá is eltörlődik (természetesen már nagyon várták az intelligens műnő figurákat is, bár nem tudom, hogy mit kezdtek volna vele, mert még a fükre nő, ellenben a sima guminővel, egyébként is csak két luk kell nekik).
Én egyszer megkérdeztem, hogy hogyan legyen a nő önálló, stb, ha közben alárendelt kell, hogy legyen, és mindenben "kisebb", alacsonyabb szintű, mint a párja. Ha a nő otthon akar maradni a gyerekekkel és meleg otthont teremteni, akkor hogyan keressen pénzt, hogyan teljesítse azt, hogy ne függjön a férfi pénztárcájától, amit az semmiképpen nem akar megosztani. És mi legyen az ilyen férfiak lánygyerekével? Azokat is ilyen sorsra nevelik majd?
Soha nem kaptam választ, senkitől sem, pedig érdekelt volna, hogy ez az egymással szöges ellentétben elvárt viselkedés a nőktől hogyan valósítható meg?
Nem szabad ilyen drasztikusan állni a két nemnek egymáshoz.
Love & Peace :)